Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
webwinkelbeveiligen:   Followers: 0 ; Following: 0


Webshop bescherming


 

Next Generation Firewall maakt capaciteit beschikbaar voor de primaire processen
Met Next Generation Firewall besparen op bandbreedte

webwinkel beveiligen
 
Vraagt u zich wel eens af welke informatie uw bedrijf allemaal verlaat? De laatste tijd zijn er veel applicaties bijgekomen waarmee data worden uitgewisseld, zoals Dropbox, Facebook of andere Social Media. Voor veel bedrijven is het lastig om deze datauitwisseling inzichtelijk te krijgen. De Next Generation Firewall maakt deze informatie voor u inzichtelijk.
 
Waarom Next Generation Firewall
Weet u wat er in uw netwerk gebeurt? De marktomstandigheden zijn ingrijpend aan het veranderen. Social Media en apparaten als tablets, smartphones en laptops worden steeds vaker in combinatie met bedrijfsnetwerken gebruikt. Veel bedrijven staan voor het vraagstuk hoe ze de integratie hiervan op een veilige en verantwoorde manier kunnen realiseren zonder dat bedrijfsgevoelige informatie het bedrijfsnetwerk verlaat. Met de Next Generation Firewall oefent u hier controle over uit.
 
Wat is Next Generation Firewall
Next Generation Firewall analyseert de applicaties die over het netwerk gaan en de eigenschappen die daarbij horen. Dat wordt gekoppeld aan het gedrag van de gebruikers en de risico’s die ermee gepaard gaan. Met de Next Generation Firewall kun je heel specifiek bepalen wat wel is toegestaan en wat niet. Er kan gefilterd worden op bijvoorbeeld bestandstype, autorisatie van de gebruiker, bestandsgrootte of zelfs op keyword niveau. Next Generation Firewall combineert inzicht met veiligheid.

beveiligen tegen hackers
 
Kosten besparen
Uit de praktijk blijkt dat veel gebruikers het bedrijfsnetwerk gebruiken voor andere doeleinden dan de primaire bedrijfsprocessen. De Next Generation Firewall maakt duidelijk welk verkeer over welke poorten loopt en wat de inhoud van de data is. Dataverkeer voor de primaire bedrijfsprocessen is eenvoudig te herkennen. Oneigenlijk gebruik wordt in kaart gebracht en kan worden afgeschermd. Hierdoor kan de datacapaciteit weer gebruikt worden waar die eigenlijk voor is bedoeld en bespaart u op de kosten voor het upgraden van de bandbreedte.

Post by webwinkelbeveiligen (2016-11-17 15:08)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2018 - postbit.com